Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، غلامرضا شریعتی در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز سه شنبه ۲۶ آذرماه در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی موجب بروز بارش های سیل آسا در شهرهای آبادان، خرمشهر، اهواز، کارون، حمیدیه، رامهرمز، بندر ماهشهر و هندیجان شد.

وی افزود: در اکثر نقاط استان، اکنون شرایط بهتر شده است، اما در آبادان، اهواز و کارون همچنان دچار آبگرفتگی هستیم و در برخی موارد آب وارد خانه های مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط در آبادان بهتر است، اما در اهواز و کارون وضعیت هنوز عادی نیست، ولی پایدار است و با اقداماتی که در دست انجام داریم شرایط به سمت عادی شدن پیش می‌رود.

 استاندار خوزستان ادامه داد: ستاد معاونت و امور عمرانی فرمانداری، دستگاه‌های مختلفی چون سازمان آب و برق خوزستان، شرکت توسعه نیشکر، شهرداری و آبفا را مکلف کرده است که در خدمت معاون عمرانی باشند تا ظرف ۱۰ الی ۱۲ ساعت آینده اهواز به حالت عادی باز گردد.

این مقام عالی دولت در خوزستان، تصریح کرد: برای شهرستان کارون نیز ستاد دیگری با فرماندهی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران و عضویت مدیریت راه و شهرسازی، مدیرعامل توسعه نیشکر و برخی از دستگاه‌ها تشکیل شد تا سریعا امکانات مورد نیاز را تهیه و وضعیت را تا ۱۰ ساعت آینده به حالت عادی برگردانند.

وی تصریح کرد: به دلیل حجم بالای بارش ها و مسطح بودن شهرهای اهواز و کارون، خروج آب از این دو شهرستان نیاز به پمپاژهای زیادی دارد.

 شریعتی در خصوص مرگ ۴ زن در بیمارستان امام خمینی اهواز، توضیح داد: به علت وقوع صاعقه، یکی از فیوزهای بیمارستان امام خمینی قطع شد و دستگاه برق اضطراری وارد مدار نشد که موجب بروز مشکلاتی در بخش ICU این بیمارستان شد.

وی ادامه داد: وظیفه دولت این بود که برق اضطراری تهیه کند، اما از آنجا که این بیمارستان شاید یکبار در سال هم دچار قطعی برق نمیشد که از این دستگاهها استفاده شود، در نظارت و بررسی آنها اهمال شد در حالیکه باید مرتب مورد نظارت قرار می گرفتند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: در حال حاضر گروه هایی در حال بررسی این موضوع هستند تا متوجه شویم شرایط به چه صورت بوده است. امیدواریم با تذکراتی که داده خواهد شد از بروز چنین مواردی پیشگیری شود.

وی گفت: بسیاری از مسائل به ضعف مدیریت ما و مسئولین ذیربط و کارشناس دستگاه‌ها باز می‌گردد که باید این موضوع به صورت جدی پیگیری شود و کسانی که در این زمینه مقصر هستند بازخواست شوند؛ همچنین باید این شرایط مدیریت شود تا از این به بعد چنین مواردی رخ ندهد.

شریعتی اشاره کرد: تعدادی پمپ از سوی آب و فاضلاب کشور به خوزستان اعزام شده، اما امکانات خوزستان زیاد است و اگر این امکانات بسیج شوند شرایط مدیریت می شوند.

استاندار خوزستان با اشاره به پیش بینی هواشناسی، بیان کرد: هفته گذشته سازمان هواشناسی پیش بینی کرده بود که دو سامانه بارشی ضعیف وارد خوزستان می شوند، اما با گذشت زمان اعلام کرد که بارندگی های زیادی در استان خواهیم داشت، بنابراین تقریباً پیش بینی هواشناسی خوب بوده اگر چه نزدیک به زمان وقوع بارش ها بوده است.

 شریعتی تاکید کرد: شهرداری و آبفا نباید همدیگر را متهم کنند، در صورتی که این کار را انجام دهند با آنها برخورد خواهیم کرد نباید این دو ارگان با دامن زدن به اختلافات به زخم مردم نمک بپاشند.

وی ادامه داد: شهرداری اهواز عنوان می‌کند که در برخی ایستگاه ها پمپاژ خاموش می شوند، اما شرکت آبفا می گوید مشکلی در این زمینه وجود ندارد. باید تکلیف این موضوع روشن شود. پس از بارش ها و رفع مشکلات کنونی تیمی را برای بررسی این موضوع و ارائه گزارش مامور خواهیم کرد.

استاندار خوزستان یادآور شد: در بازدید امروز صبح از مناطق مختلف اهواز و شهرستان کارون مشاهده کردیم که نیروهای خدماتی به اندازه کافی جهت ارائه خدمات در مناطق حضور داشتند و تا زمانی که مشکل مردم حل نشده نباید منطقه را ترک کنند.

شریعتی گفت: زمانی که بحرانی رخ می‌دهد دستگاه متولی نداریم، همه درگیر مسئله هستند در حال حاضر شرایط به نحوی شده است که کار از عهده یک یا دو دستگاه خارج است و همه باید وارد میدان شوند، البته این موضوع به معنی این نیست که یک دستگاه از تمام ظرفیت خود استفاده نکند.

استاندار خوزستان بیان کرد:  برخی خانواده‌ها درآمد پایینی دارند و در مدت ۱۰ الی ۱۵ سال توانستند وسایل خود را خریداری کنند و اکنون مشاهده می کنند وسایل آنها آسیب دیده، بنابراین انتظار داریم چه برخوردی با ما کنند؟ باید درد مردم را لمس کنیم، شاید گاهی مردم حرف بزنند که کارشناسی نباشد، اما باید توجه کنیم که این شرایط نرمال نیست و مردم عصبی هستند.

وی ادامه داد: باید همه امکانات جهت رفع آبگرفتگی اهواز و کارون بسیج شوند. اگر مانند سیل همه پای کار می‌آمدند الان درگیر این مشکلات نبودیم. الان وضعیت حسابرسی نیست، باید کار شود و بعد شرایط اصلاح شود.

شریعتی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه ها چابکی لازم در مواقع بحران را ندارند، گفت: باید دستگاه‌های اجرایی چابکی خود را در برخورد با چنین حوادثی بررسی کنند.

وی با تاکید بر اینکه نقطه بحرانی ما اکنون شهرستان کارون است، اشاره کرد: این شهرستان به طور جدی در منگنه قرار دارد. مدیران یا مصاحبه نکنند یا اگر مصاحبه می کنند رعایت کنند تا تشویشی ایجاد نکنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندار خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۲۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه هیچ معلول و جانبازی نباید برای حضور در اجتماع محدودیتی داشته باشد، گفت: لازمه این مهم، ایجاد زیرساخت‌های شهری و مناسب‌سازی در معابر و اداره‌هاست که آنهم نیازمند همکاری تمام دستگاه‌هاست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمد خانچی، با اشاره به اینکه مناسب سازی محیط و ورودی ادارات برای تردد جانبازان و افراد معلول ضروری است، در جمع خبرنگاران گفت: ادارات و نهادهای دولتی، بانک‌ها و ... موظف هستند بستری مناسب برای تردد معلولان، افراد روشندل و جانبازان جنگ تحمیلی فراهم کنند تا بتوانند به راحتی تردد کنند. زیرا نامناسب بودن زیرساخت‌ها باعث سلب استقلال و اعتماد به نفس آنان می‌شود که باید به این موضوع مهم توجه ویژه‌ای شود.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی ملزم به مناسب سازی محیط برای دسترسی‌ پذیری معلولان، روشندلان ، جانبازان و افراد ناتوان به خدمات هستند، افزود: مناسب سازی بناها و مراکز خدمات عمومی، معابر شهری، مراکز اداری، تفریحی، ورزشی و غیره از حقوق معلولان است که باید متناسب با وضعیت جسمی آنان طراحی شود تا بتوانند از حقوق خود بهره‌مند شوند.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان  تصریح کرد: برخی از دستگاه‌های اجرایی برای رفع این مشکلات اقدامات خوبی انجام داده‌اند ولی کافی نیست، انتظار می رود برای رفع نیازهای این عزیزان چاره اندیشی شود.

خانچی با تاکید بر رعایت اصول مناسب سازی در ساخت و سازها و نظارت دقیق دستگاه‌های ذیربط گفت: هزینه ای که به منظور مناسب‌سازی اماکن و معابر صرف می شود سرمایه‌گذاری برای آینده است.

وی افزود: مناسب‌سازی مدارس نیز یکی از موضوعات اساسی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و اقدامات اساسی در خصوص رفع موانع تردد و حضور دانش‌آموزان دارای معلولیت در مدارس کنار سایر دانش‌آموزان باید به سرعت انجام شود.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • اسکان اضطراری ۲۳۷ نفر در سیل و آبگرفتگی یک هفته اخیر توسط هلال احمر
  • استقلال خوزستان وارد کل‌کل با نساجی شد!
  • اقدام جالب باشگاه نساجی برای دیدار حساس در اهواز
  • فرود 4 هواپیمای پرشورهای نساجی در اهواز!
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب